Network Marketing (Ağ Pazarlama) Nedir?


Network Marketing (Ağ Pazarlama) Nedir?


Network Marketing(Ağ Pazarlama) dünyada oldukça 
yaygınlaşmaya başlamış bir iş biçimidir. İnanç, azim, istikrarlı 
bir çalışma gerektirir. İyi yaşamanın ve özgür olmanın bir 
yoludur, sistem kendini ispatlamıştır.Her katılımcıya eşit 
şartlarda iş geliştirme imkanı sunar.Gereğini yapan, başarısı 
ölçüsünde kazanç sağlar.
Ağ pazarlama , yeni katılanların başta anlamakta zorlandığı konu; bu işe başlarken ne yapacakları, işlerini ne şekilde devam ettirecekleridir. Örnek ;LR HEALTH & BEAUTY Network Marketing şirketiyle çalışmaya başladığınızı yani şirketin distribütörü olduğunuzu düşünelim; siz artık, şirketin size sunmuş olduğu ürün yelpazesinin temsilcisi olmuş olursunuz. Diğer bir yandan hem müşterisi hem de distribütörü olmuş olursunuz. Katılmış olduğunuz sistem size dolaylı veya doğrudan sağlamış olduğun ürün satışlarından şirketin kazanç politikasına göre prim öder.
İşin bireysel ve ekip olmak üzere iki yönü vardır. Bireysel olarak şirketin sunduğu ürünlerin satışını yaparak, satıştan para kazanırsınız. Ekip olarak , sizin referansınızla şirkete dahil olan her distribütörün de ürün kullanımından/satışından şirketin belirlediği sisteme göre para kazanırsınız.
Network Marketing(Ağ Pazarlama) ürün satışı genellikle opsiyonel bir seçenektir. Yani kişiler sadece ürün kullanıcısı olup, ekip kurabilir. Network Marketing kapı kapı dolaşarak yapılan bir satış değil, doğal satış olarak tanımlayabileceğimiz, tavsiyeden ve deneyimden doğan bir satıştır.
Network Marketing (Ağ Pazarlama) yalnızca sizin referansınız la dahil olan distribütörler değil, onların referanslarından, referanslarının referanslarından.. şeklinde uzayıp giden bir distribütör ağı oluşur. Bu oluşan ağ hangi derinliğe kadar, ne kadar kazanç sağlanacağı şirketlerin kazanç politikalarına göre değişir.
Network Marketing (Ağ Pazarlama) de ekip çok önemlidir.İyi yaşam ve özgür olmanın yolu iyi bir ekibe dahil olmak ile gerçekleşir. İyi kazanmanın ve özgür olmanın en iyi yollarından biridir. Bu son yıllarda bir teori olmaktan öte artık ispatlanmış bir gerçekliktir.




Network marketing (Ağ Pazarlama) için seçeceğiniz şirkete ve ürünlerine güvenmeniz oldukça
önemlidir.
LR HEALTH& BEUATY seçerken benim kriterlerim;
Ürünlerin içeriği nedir?
Hangi sertifikalara sahip ?
Hayvanlar üzerinde test yapıyor mu?
İş ortaklarının çalışmasını nasıl taktir ediyor?
Dernek üyeliği var mı?
Günlük kullandığınız birçok ürünü düşünün inandığınız bir şirketin ürünlerini kullanıp sevdiklerinize tavsiye etmenizle bile karlı olabilecek bir sistem olduğunu unutmamak gerekir.
Ekibimize katılıp birlikte bu yolda yürümek isterseniz lütfen iletişime geçin :
whatsapp :+905334306922

Sağlık,Güzellik ve bol kazanç ile kalın :)

Network hakkında daha fazla; İş Dünyası'nın Hızla Yükselen Kavramını "Networking: Tanışma, Tanıştırma ve Tanınma Sanatı" kitabı yazarı Ertuğrul Belen GBM Dergisi için kaleme aldığı 30 soruda networking yazısını okumanızı tavsiye ederim.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar